Spelresultaten en hoogtepunten van Sacramento Kings vs LA Lakers: Topmomenten van de wedstrijd (6 maart)

Woensdag waren de LA Lakers gastheer van de Sacramento Kings. De Lakers begonnen warm met een serie van 16-7. D’Angelo Russell, LeBron James, Anthony Davis en Austin Reaves kenden allemaal een goede start toen de 9-2 startende groep een gecombineerde 6 van de 9 schoten maakte.

Ondertussen begonnen de Kings koud aan de wedstrijd en misten zeven van hun eerste elf pogingen, allemaal vanuit een driepuntsbereik. De Lakers breidden hun voorsprong uiteindelijk uit naar 30-13. Achter een stellaire 4 van 6 maakt vanuit 3-punts land.

De Kings stormden echter terug met een run van 10-0 om het kwart met 37-28 af te sluiten toen de Lakers hun tweede eenheid binnenhaalden met LeBron en Russell. Sacramento zette die run voort om de tweede te starten, waardoor LA’s voorsprong met nog zes minuten te gaan terugbracht naar drie punten.

Malik Monk en D’Aaron Fox vlogen in dat traject in brand toen beiden weg gingen voor meer dan 10 punten. De Kings veranderden de voorsprong in een voorsprong van 13 punten, met 1:52 over in de helft, dankzij een run van 24-3.

De Kings wonnen het tweede kwart met 44-20 en sloten de helft af met een voorsprong van 72-57. Fox scoorde 20 punten bij 66,7% schieten, terwijl Monk 12 scoorde op 7 van de 10. Sacramento schoot 10 van de 20 vanuit de diepte, terwijl de Lakers 6 van de 15 waren.

Sacramento Kings vs LA Lakers Spelresultaten en hoogtepunten: Topmomenten van de wedstrijd tijdens de rust

#1. LeBron James jamt met één hand door het verkeer

LeBron James draaide de klok terug tegen de Kings met een vintage jam-en-één met één hand. De “Goederentrein” zoefde vanaf de bovenkant van de sleutel langs de verdediging van de Koningen en ramde hem in het verkeer, waardoor een van de hoogtepunten van het spel ontstond. Hier is de video: