Ronda Rousey uit beschuldigingen tegen mannelijke WWE-superster; zegt dat ze hem onmiddellijk heeft geconfronteerd 

Ronda Rousey uit beschuldigingen tegen mannelijke WWE-superster; zegt dat ze hem onmiddellijk heeft geconfronteerd 

Onlangs beschuldigde Ronda Rousey Drew Gulak, een mannelijke WWE-superster die sinds 2016 bij het bedrijf werkt, ervan backstage aan het touwtje van haar joggingbroek te trekken terwijl ze voor het bedrijf werkte.

De afgelopen weken heeft Rousey talloze belangrijke inzichten over haar ervaringen in WWE gedeeld in haar memoires, Our Fight, maar ook in andere interviews. De voormalige ‘Baddest Woman on the Planet’ verliet het bedrijf in 2023 na een periode van zes jaar en heeft sindsdien herhaald dat ze geen zin heeft in een comeback.

Tijdens een recent interview met NewsNation vertelde Ronda Rousey over een incident waarbij een mannelijke WWE-superster aan het trekkoord van haar joggingbroek trok.

‘Ik stond daar met Bruce Prichard en nog een van de schrijvers. Deze man pakt het touwtje van mijn joggingbroek en niemand reageert alsof dit abnormaal is. Hij pakt het en loopt door de gang, en ik denk: ‘Wat was dat verdomme? Waarom pak je het touwtje van mijn joggingbroek? Als mijn man hier naast me zou staan, zou je het dan prettig vinden om naar me toe te lopen en het touwtje van mijn joggingbroek vast te pakken?’ Niemand om mij heen deed alsof het abnormaal was”, aldus Ronda Rousey.

De spreker geeft aan dat de toenmalige omgeving geen enkel probleem had met het handelen van de persoon en dit op geen enkele wijze verwerpelijk vond.

Alle jongens om me heen zeiden: ‘Het hoort bij de dag.’ Ik heb zoiets van: ‘Als deze man naar me toe komt en dit soort dingen met me doet terwijl er andere mensen in de buurt zijn, wat gebeurt er dan met deze andere meisjes als het niet in een gang is?’ Dat bracht me echt op het punt waar dit gedrag niet alleen veel voorkomt, maar ook zo wijdverspreid is dat mensen niet eens meer beseffen dat het een probleem is,” voegde Ronda Rousey eraan toe. (H/T – Vechtworstelen)

Ronda Rousey onthult de identiteit van een mysterieuze WWE-superster

Toen Rousey werd ondervraagd over de identiteit van de mannelijke WWE-artiest, wachtte hij even voordat hij onthulde dat het Drew Gulak was. Ze vertelde verder dat ze hem confronteerde met zijn gedrag en zei dat Gulak spijt betuigde over de situatie. Het incident liet echter nog steeds een negatieve indruk op Rousey achter.

‘Drew Gulak. Drew Gulak, dat was het. Ik confronteerde hem later en ik dacht: ‘Als ik ooit hoor dat je een andere vrouw op deze manier aanraakt, of dat je mij ooit nog eens zoiets aandoet, hebben we een probleem.’ Hij zei: ‘Nee, nee, nee. Ik ben blij dat je iets tegen me zei.’ Hij deed echt een stapje terug, maar het gaf me een zure smaak in de mond over de cultuur daar en wat als acceptabel wordt beschouwd over hoe je de vrouwen in de gangen en waar dan ook moet aanraken en behandelen,’ voegde Rousey eraan toe.

De vraag blijft of het WWE-universum weer getuige zal zijn van The Baddest on the Planet in de vierkante cirkel, of dat ze definitief met pensioen is gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *