Voormalig WWE Dameskampioen bevestigt dat ze niet met pensioen is

Voormalig WWE Dameskampioen bevestigt dat ze niet met pensioen is

Ondanks dat ze eerder titels als WWE Dameskampioen en TNA Knockouts Wereldkampioen hadden behaald, heeft een worstelaar hun huidige status in de industrie verduidelijkt door te beweren dat ze niet met pensioen zijn gegaan.

Mickie James heeft sinds oktober 2023 niet meer deelgenomen aan een professionele worstelwedstrijd tijdens het Bound For Glory-evenement van TNA Wrestling. Die avond stond ze tegenover Trinity Fatu (ook bekend als Naomi) voor de knock-outwereldtitel, maar kon de overwinning niet veiligstellen. Hoewel ze momenteel Creative Director, Head of Female Talent en Executive Producer voor OVW is, zijn veel fans benieuwd of ze zich heeft teruggetrokken uit de ringcompetitie.

Tijdens haar interview met Ella Jay van WrestleZone besprak de voormalige WWE Dameskampioen haar toekomst in het professionele worstelen. Ondanks dat ze in het verleden twijfels had over zichzelf als artiest, benadrukte James dat ze zich niet door die twijfels laat afremmen.

“Ik denk dat het gek was, want ik beleefde deze hele heropleving van mijn carrière na een tijd waarin ik mijn waarde of mijn waarde als artiest in twijfel trok. Dus het was spannend. Ik ben niet met pensioen. Ik denk dat alles in balans is, en ik heb momenteel veel op mijn bord. Ik wist dat we [HER] in Australië aan het plannen waren, ik wist dat ik een coproducent ben van de Last Match-musical, en ik ben zo dankbaar dat ik daar deel van mag uitmaken, ‘zei ze.

Mickie James besprak ook de evenwichtsoefening die zij en haar man, Nick Aldis, die fungeert als algemeen directeur van SmackDown, moeten volhouden om hun respectievelijke carrières te beheren.

“Dus toen ze de rol van de moeder aanboden, was Nick [Aldis] niet bij WWE, dus er hebben veel veranderingen plaatsgevonden. Het is duidelijk dat we daarom veel veranderingen hebben moeten doorvoeren. Ik vond het belangrijk voor ons gezin dat ik meer thuis was, voor Donovan. Nick nam die rol graag op zich toen ik fulltime onderweg was, en het was gewoon veel proberen om alles in evenwicht te brengen.”[H/T: 411 Mania]

Bekijk het volledige interview in het onderstaande gedeelte:

Mickie James onthult haar mening over het leiderschap van een top WWE-ster en de kritiek op een groot evenement

De ex-TNA knock-outwereldkampioen onthulde dat ze gelooft dat Bayley beledigd was tijdens een belangrijk evenement.

Het rolmodel zal tegen IYO WeY strijden voor het dameskampioenschap op WrestleMania 40. Ze heeft echter geen uitnodiging ontvangen om het WrestleMania XL Kick-Off Press Event in Las Vegas bij te wonen.

Tijdens haar optreden op Busted Open Radio eerder dit jaar prees Mickie James Bayley als leider en een van de beste vrouwelijke artiesten in WWE. De ervaren 44-jarige deelde ook haar overtuiging dat als ze zich in een soortgelijke situatie bevond, ze zich misschien een beetje gekleineerd zou hebben gevoeld.

“Ik zou een beetje gekleineerd zijn. Ik had het gevoel dat het in zekere zin een beetje een kleinigheid was, niet alleen voor de vrouwendivisie, maar ook voor haar. Ze is waarschijnlijk de beste vrouwelijke werkneemster daar. Ik denk dat ze een constante is geweest [op het gebied van programmeren]. Alles wat ze doet is zo goed. .. Ze is gewoon een leider,’ zei James.

Het moet nog worden bepaald of en wanneer Mickie James een comeback zal maken in de ring of mogelijk in de toekomst deel gaat uitmaken van WWE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *