Damian Lillard blessure-update: laatste informatie over de status van Bucks point guard versus Grizzlies (3 april)

Het is onduidelijk of Damian Lillard beschikbaar zal zijn voor de wedstrijd van woensdag. Hij was afwezig in de vorige twee wedstrijden van de Milwaukee Bucks vanwege persoonlijke redenen en een liesblessure. De Bucks zullen hem graag weer op het veld willen hebben, vooral na hun verlies van 117-113 tegen de toen veertien overwinningen op de Washington Wizards op dinsdag. Zonder hun All-Star point guard hebben ze dit seizoen een record van 1-5.

Ondanks de strijd van de Milwaukee Bucks tegen tegenstanders met een. 500 record of lager hopen ze nog steeds op volle sterkte te zijn tegen de uitgeputte Memphis Grizzlies, die hun aantal lijken te hebben. Ondanks een enigszins teleurstellend debuut bij Milwaukee heeft Lillard een aanzienlijke impact gehad op de aanval van het team, vooral in cruciale situaties in de late wedstrijd.

Laatste update over de blessure van Damian Lillard: zal hij beschikbaar zijn tegen de Grizzlies?

Hoewel Damian Lillard woensdag mogelijk in actie komt tegen de Memphis Grizzlies, stelde Doc Rivers na de nederlaag van dinsdag dat de sterspeler een comeback zou kunnen maken. Desondanks is de beschikbaarheid van Lillard nog steeds onzeker en wordt hij mogelijk pas vlak voor de wedstrijd bevestigd. Rivers verzekerde dat Lillard’s liesblessure geen groot probleem is, maar het team zal voorzichtig te werk gaan.

Het mysterie van de ondergang van Damian Lillard

Ondanks dat hij last had van zijn lies, speelde Lillard de pijn door tijdens de wedstrijd van donderdag tegen de New Orleans Pelicans, waar de Milwaukee Bucks uiteindelijk met 107-100 verloren. Gedurende de wedstrijd kreeg hij meerdere treffers te verduren, waaronder een klap op zijn linkerbeen in de eerste helft en een snee in zijn lip in het derde kwart.

Hij verliet de wedstrijd na zeven minuten in het derde kwart, maar keerde later terug om de laatste twaalf minuten te spelen.

Damian Lillard’s optreden tegen de Memphis Grizzlies

Ondanks dat hij 35 keer tegenover de Memphis Grizzlies stond, heeft Damian Lillard consequent een gemiddelde van 22,5 punten, 4,1 rebounds en 6,3 assists per wedstrijd behouden. Bovendien is hij in 15 van deze matchups als overwinnaar uit de bus gekomen.

Ondanks het feit dat hij 24 punten, vijf rebounds en zeven assists noteerde, waren de schietprestaties van Lillard ondermaats in de vorige wedstrijd tegen de Bucks en Grizzlies. Hij maakte slechts 7 van de 21 schoten, waaronder 3 van de 13 vanuit een driepuntsbereik. Ondanks dat de Grizzlies de meeste van hun starters en rotatiespelers misten, leed Milwaukee nog steeds een nederlaag van 113-110.

Manieren om Memphis Grizzlies versus Milwaukee Bucks te bekijken

De wedstrijd Memphis Grizzlies vs. Milwaukee Bucks wordt uitgezonden op WMLW en Bally Sports Southeast in hun respectievelijke lokale regio’s. Voor degenen die niet op televisie kunnen kijken: de game kan ook online worden gestreamd via de NBA League Pass. De wedstrijd begint om 20:00 uur ET op het Fiserv Forum, het thuisveld van de Bucks.

Ondanks hun inconsistente prestaties worden de Bucks nog steeds beschouwd als de beste kanshebbers om de wedstrijd te winnen, aangezien Memphis nog steeds te maken heeft met blessures. Desalniettemin hebben de Grizzlies een goed gevecht geleverd, waardoor het een potentieel spannende wedstrijd wordt.