Spelspelerstatistieken en boxscores van Cleveland Cavaliers vs Phoenix Suns voor 3 april 2024

Woensdag trokken de Cleveland Cavaliers naar de woestijn om het op te nemen tegen de Phoenix Suns . Na 117-111 te hebben verloren in hun vorige wedstrijd, was Cleveland vastbesloten om de seizoensreeks tegen hun tegenstanders gelijk te trekken. Met de terugkeer van Evan Mobley en Donovan Mitchell hadden de Cavs vertrouwen in hun vermogen om een ​​overwinning veilig te stellen.

Ondanks dat ze de gastheren waren, toonden de Suns vanaf het begin weinig gastvrijheid. Zij domineerden de bezoekers en bouwden in slechts 12 minuten al snel een voorsprong van 34-20 op. Devin Booker, die onlangs 52 punten had gescoord tegen de New Orleans Pelicans, zette zijn indrukwekkende prestatie voor Phoenix voort.

In het tweede kwartaal sloten Kevin Durant en Bol Bol zich aan bij Booker’s scoringsdrift en hielpen het team de Cavaliers te verslaan. Bol Bol, die als back-upcentrum speelde, stimuleerde niet alleen de prestaties van zijn team op het veld, maar lokte ook een waanzinnige reactie uit bij de thuisfans met zijn indrukwekkende spel zowel in de aanval als in de verdediging.

De Suns hadden een indrukwekkende voorsprong van 72-47 toen de twee teams tijdens de rust naar de kleedkamer gingen.

Ken Lee

NBA-sterren verlichten het veld met indrukwekkende driepunters: Garland, Mitchell, Durant, Beal en Booker domineren vanavond

Darius Garland en Donovan Mitchell maakten in de eerste helft van de wedstrijd van vanavond een respectabele 2 van de 7 pogingen vanaf de driepuntslijn.

Kevin Durant, Bradley Beal en Devin Booker reageerden allemaal door met succes de helft van hun tien pogingen vanaf dezelfde afstand te doen.