“Wat is er met Travis gebeurd?”: Taylor Swift-fans ‘ingehouden paniek’ terwijl Travis Kelce, Chiefs worstelen in Super Bowl 58

De fans van Taylor Swift zijn niet gewend aan een strijd om hun nieuwe Kansas City Chiefs. Niet alleen is hun supersterzanger zelden een verliezer, maar de Chiefs zijn dit jaar ook zeer succesvol geweest. Sterker nog, ze hebben meerdere wedstrijden op rij gewonnen en zijn natuurlijk een van de twee teams die nog overeind staan. In de eerste helft van de wedstrijd leken ze echter niet op dat team.

Swifties gingen het internet op om deze enigszins nieuwe ervaring te bespreken. De ploeg stond nog maar net voor rust met 10-3 achter. Hun overtreding was grotendeels AWOL, en Swift-fans hadden het moeilijk.

Eén fan drong er bij iedereen op aan even kalm te blijven, aangezien de Chiefs vorig jaar met een grotere achterstand te kampen hadden. Ze overwonnen vorig jaar een rustachterstand van 10 punten tegen de Philadelphia Eagles , een andere wedstrijd met een slechte eerste helft.

Ze zeiden:

“Voor iedereen die hier nieuw is: de Chiefs stonden tijdens de rust van de Super Bowl van vorig jaar met tien punten achter, maar ze kwamen terug en wonnen.”

Dit maakte de fans zowel bezorgd als opgelucht dat de Chiefs theoretisch nog steeds een grote kans hebben om terug in de wedstrijd te komen.

Veel Swifties zijn gloednieuw in de NFL. Het is geen sport waar velen van hen bekend mee zijn, en een worsteling plus een tekort kunnen onoverkomelijk lijken, terwijl dat in werkelijkheid niet het geval is.

Kunnen de Kansas City Chiefs het tij keren voor de Swifties?

De Kansas City Chiefs staan ​​tijdens de rust op voorsprong, iets wat hij eerder heeft gezien. Ze zijn keer op keer gevolgd en Patrick Mahomes redt ze vaak. Of hij dit wel of niet zal kunnen doen tegen een tegenstander als de San Francisco 49ers valt nog te bezien.

Kunnen de Chiefs het tij keren?

Het is echter nog lang niet voorbij. De Chiefs stonden vorig jaar met 10 achter en wonnen met 38-35. De eerste Super Bowl tegen de 49ers kende een achterstand van 10 punten in het vierde kwartaal, voordat ze in ongeveer zeven minuten 21 scoorden om van een achterstand terug te komen.

Deze spellen hebben geen invloed op deze, maar ze zijn reden genoeg om te geloven in het vermogen van de Chiefs om terug te komen. Travis Kelce en zijn bedrijf geloven dat ze dat kunnen.