“Roger Federer moet op deze lijst staan!” “Het is een beetje gek om Roger hier niet te plaatsen”: fans reageren op Patrick Mouratoglou’s top 5 van beste service in de tennisgeschiedenis

Patrick Mouratoglou kreeg te maken met de druk van tennisfans, omdat de Franse coach Roger Federer niet toevoegde aan zijn lijst van de vijf beste servicebeurten in de tennisgeschiedenis.

De 53-jarige is een veelgeprezen coach die onder meer Marcos Baghdatis, Anastasia Pavlyuchenkova, Serena Williams en Stefanos Tsitsipas heeft begeleid. Hij is zeer actief op sociale media, waar hij van tijd tot tijd regelmatig tennisgerelateerde inhoud plaatst.

Dit omvat onder meer praten over aankomende jonge talenten in tennis, wedstrijdrecensies, tips om je spel te verbeteren en analyse van de tennisgeschiedenis. In een dergelijke analysevideo die onlangs op zijn Instagram-account werd geplaatst, deelde de Franse coach zijn lijst met de vijf beste mannelijke tennissers – vroeger en nu – met de beste service.

Aangevoerd werd John Isner, gevolgd door Nick Kyrgios. Ivo Karlovic (derde), Pete Sampras (vierde) en Novak Djokovic’s coach Goran Ivanisevic completeerden de top vijf.

Deze lijst irriteerde echter fans die vonden dat Roger Federer door Mouratoglou werd afgewezen. Ze gaven hun mening in het commentaargedeelte van het bericht.

Eén fan noemde de uitsluiting van de Zwitser ‘een beetje gek’ van de Fransman.

Roger hier niet plaatsen is een beetje gek 😂.”