Hoogtepunten en resultaten van het spel OKC Thunder vs Phoenix Suns: Top 5 momenten van het spel (3 maart)

De OKC Thunder weerde een comeback in de tweede helft van de Phoenix Suns af tijdens hun duel op zondag en wonnen met 118-110 op de weg. The Thunder stond in de tweede helft met 24 voor, voordat de Suns terugstormden met een punt van 23-2 en voor het eerst sinds het eerste kwart de voorsprong terugpakten.

Shai Gilegous-Alexander maakte het belangrijkste verschil met zijn nacht van 38 punten op 15 van de 27 schietpartijen. Hij had ook acht rebounds, negen assists, drie steals en twee blocks.

Nu Devin Booker uitgeschakeld was, viel de Thunder-verdediging Kevin Durant agressief aan met dubbels gedurende de hele wedstrijd, waardoor hij beperkt werd tot 20 punten bij 40,0% schieten en vijf omzet werd afgedwongen.

In de eerste twee kwartalen leek het een eenzijdige aangelegenheid, maar in het tweede kwart draaide het script om. De wedstrijd kende verschillende hoogtepunten. Hier is een compilatie van de top 5 momenten in de game:

Hoogtepunten en resultaten van het spel OKC Thunder vs Phoenix Suns

#5 Chet Holmgren rent cirkels rond de verdediging van Sun

Chet Holmgren kreeg zijn zin in het eerste kwart van de wedstrijd tegen de Suns terwijl hij zijn vaardigheden op het gebied van balbehandeling aanscherpte. Met de Suns vroeg op 10, schudde OKC de zaken op door Chet de bal op een van de balbezit te laten brengen. Met nog vijf minuten te gaan in het eerste kwart versloeg Holmgren Royce O’Neale op de perimeter voordat hij Jusuf Nurkic op de spin-move kreeg en nep pompte voor de en-één.

#4 Jusuf Nurkic’s nadrukkelijke blok op Josh Giddey

Jusuf Nurkic was een van de enige lichtpuntjes voor de Suns in hun matige eerste helft. Hij domineerde de kleine opstelling van de Thunder en beschermde het interieur efficiënt. Nurkic scoorde alle twaalf rebounds voor de Suns in het eerste kwartaal.

Hij kwam al vroeg op de hoogtepuntrol nadat hij opkwam voor een geweldige linkshandige bock op Josh Giddey. The Thunder waren op een fastbreak, wat dit spel nog indrukwekkender maakte.

#3 Shai Gilgeous-Alexander glijdt langs de verdediging van Suns

Shai Gilgeous-Alexander was solide in de eerste helft en liet 18 punten vallen toen OKC een voorsprong van 66-52 nam. De verdediging van de Suns had geen antwoorden op zijn handvatten en eindigde laat in het eerste kwart op een van de balbezit. SGA blies langs Eric Gordon met een spinbeweging voordat hij Drew Eubanks onder de rand uitdaagde voor een zware finish.