Denver Nuggets vs Golden State Warriors Gamespelerstatistieken en boxscores voor 25 februari 2024

De Denver Nuggets ontmoetten zondag voor de vierde en laatste keer dit seizoen de Golden State Warriors . Golden State, dat na drie pogingen puntloos is, zal proberen een ‘sweep’ te voorkomen. Steph Curry, Draymond Green en Klay Thompson zullen de Dubs opnieuw leiden tegen de titelverdediger.

De Warriors toonden meteen hun intentie om de wedstrijd te winnen. Thompson, die weer van de bank kwam, kwam zinderend heet naar buiten. Hij had 16 punten bij 5-uit-8-schieten, waaronder 4-uit-7 van diep in slechts acht minuten. Nikola Jokic hield de Nuggets in de wedstrijd met 13 punten, vier rebounds en vier assists. De Dubs stonden met 36-30 voor nadat de eerste twaalf minuten voorbij waren.

De Warriors hadden opnieuw een zinderende start en stonden in het tweede kwart zelfs met maar liefst 16 punten voor. Een tijdje leek het erop dat Denver met een grote achterstand aan de tweede helft zou beginnen.

De Denver Nuggets verkleinden echter gestaag de voorsprong van de Golden State Warriors achter de 16 punten van Jamal Murray. Klay Thompson zette zijn vorm voort en sloot de eerste helft af met 23 punten. De wedstrijd ging naar de rust met een gelijkspel van 61 per stuk.