Darius Slay’s vrouw Jennifer roept Eagles-fans op vanwege ‘misselijkmakende’ haatberichten op X: ‘Laat me met rust’

Darius Slay’s vrouw Jennifer richtte zich op de Eagles-fans nadat ze haatberichten had ontvangen op X terwijl haar man tegen de Dallas Cowboys speelde op Sunday Night Football. Philadelphia wilde deze wedstrijd winnen en hun voorsprong op de NFC East behouden en de kloof vergroten tot twee wedstrijden. Maar in de eerste helft verliep het niet volgens plan.

De aanval van de Cowboys domineerde de verdediging van de Eagles, inclusief Darius Slay, en stond tijdens de rust met 24-6 voor. Het was frustrerend voor Philadelphia-fans. Maar in plaats van de speler te bekritiseren, besloten sommigen dat het prima was om op zijn vrouw te richten. Het was volkomen ongepast en Jennifer Slay had er genoeg van en reageerde met de vraag om met rust gelaten te worden. Zij schreef,

“Laat me dit gewoon uit de weg ruimen!! IDGAF wat je moet zeggen, maar doe niet alsof ik op het veld sta. Zoals… ik begrijp het niet. Laat mij met rust. Jullie zijn allemaal raar. Ik vermaak deze BS NOOIT, maar genoeg is genoeg. Sh*t”

Jennifer Slay teleurgesteld door haatberichten en X

Jennifer Slay maakte ook van de gelegenheid gebruik om de algemene sfeer van X, voorheen bekend als Twitter, naar voren te brengen. Ze merkte op dat ze zonder enige reden negatieve opmerkingen krijgt en schreef:

“Echte sh**…de hoeveelheid negativiteit die ik krijg is eerlijk gezegd misselijkmakend. Ik probeer zo positief te zijn over deze app en zoveel liefde voor mij te verspreiden om zoveel haat te krijgen. Sh*t heeft geen zin! Het is triest eerlijk gezegd!!! Smh”

Darius Slay kan nauwelijks de schuld krijgen van de aanvallende strijd van Eagles

Hoezeer ook Darius Slay en de verdediging van de Eagles de schuld konden krijgen van het toestaan ​​dat de Cowboys zoveel punten scoorden, maar ze werden door hun overtreding in een onmogelijke positie gebracht. Ze moesten meer tijd op het veld doorbrengen en moesten strijden tegen Dak Prescott en zijn compagnons, omdat de aanval in Philadelphia steeds omzet opleverde.

Jalen Hurts hoestte het voor de eerste keer tijdens een geplande run en het werd teruggevonden door Dallas. Maar hij was niet de enige schuldige toen sterontvangers DeVonta Smith en A.J. Brown hoestte ook ballen op in het spel om de bal in goede posities om te draaien, terwijl hun aanval er goed uitzag. Dat was het grootste verschil in het spel.

In feite was de enige touchdown die de Eagles scoorden vanwege een defensieve omzet waarbij ze de bal afpakten van de Cowboys quarterback en Jalen Carter heb het teruggestuurd. Dus als Philadelphia-fans ontevreden zijn, moeten ze hun woede op de overtreding richten. Maar dat moet beperkt blijven tot de spelers en mag zich nooit uitstrekken tot de familie.