Brandon Staley wordt geclownd door NFL-fans voor het geven van een rustinterview na een achterstand van 42-0 – “Hij weet dat hij klaar is”

Het is alsof Brandon Staley van de Los Angeles Chargers een nare droom heeft. Ten eerste verloor hij de startende quarterback Justin Herbert door een seizoensafhankelijke blessure. Vervolgens schoten de Las Vegas Raiders de poort uit met 42 punten in hun Thursday Night Football-ontmoeting in week 15.

Dat is het totaal dat NFL-teams soms na vier kwartalen bereiken. De Raiders deden het echter in slechts 30 minuten actie. Dat Staley na de vreselijke pak slaag geen interview tijdens de rust wilde, zou begrijpelijk zijn geweest. Maar hij sprak wel na de eerste helft, wat de woede van voetbalfans opwekte.

Brandon Staley krijgt kritiek omdat hij een halftime-interview geeft

Iedereen die aan het korte eind van een verschrikkelijke nederlaag in de NFL staat, heeft geen interesse om met de media te praten. In plaats daarvan zouden ze hun gedachten verwerken voordat ze de wil hadden om zich te uiten. Brandon Staley ging in dat licht tegen de norm in door een halftime-interview te geven.

Staley zei tegen TNF-nevenverslaggever Kaylee Hartung, zoals gedeeld door The 33rd Team NFL-schrijver Ari Meirov:

“Het was niet goed genoeg. Dat waren wij niet daarbuiten. Weet je, ik was niet klaar om te spelen. Weet je, in de tweede helft moeten we vechten voor trots. Maar het is een goede groep, we moeten ons tijdens de rust hergroeperen, naar buiten komen en proberen beter te spelen in de tweede helft.”

Bij dat interview zei een voetbalfan:

“Bro weet dat hij klaar is en hij heeft het professioneel gehouden”

Een andere TNF-toeschouwer stemde in:

“Wat zeg je überhaupt tegen je team in de rust, laat staan ​​tegen de verslaggever”

Hier zijn andere reacties op X op het rustinterview van Brandon Staley:

De Las Vegas Raiders scoorden 21 punten op de Chargers van Brandon Staley in het eerste en tweede kwart. Zamir White opende de score met een touchdown-run van één meter. Waarna Tre Tucker en Jakobi Meyers touchdownpasses vingen van Aidan O ‘Connel.

Tucker ving zijn tweede touchdown in het tweede kwart, terwijl Michael Mayer en Brandon Bolden a> toegevoegd aan de scorestrijd. De Raiders sloten de wedstrijd af met 63 punten, wat de eerste keer sinds 1972 was dat twee teams in één seizoen meer dan 60 punten scoorden.

Als troost scoorden de Chargers 21 punten. Helaas was het niet genoeg om hun vijfde nederlaag in zes wedstrijden te voorkomen. Hun enige overwinning tijdens dat traject was niet indrukwekkend, aangezien ze slechts zes punten scoorden tijdens het uitschakelen van de New England Patriots.

De stoel van Brandon Staley werd heter na het vernederende TNF-verlies

De Chargers vielen terug naar 5-9 na dit verlies van 42 punten tegen de rivalen uit de divisie. Het is opnieuw een tegenslag voor een ooit veelbelovend seizoen na hun eerste play-offoptreden sinds 2018.

Maar Staley en de Chargers zouden die periode na het seizoen liever vergeten, omdat ze verloren van de Jacksonville Jaguars ondanks het feit dat ze tijdens de rust een voorsprong van 27-7 hadden opgebouwd.

Brandon Staley nam drie weken voor Super Bowl LV het stokje over van Anthony Lynn. Hij leidde de Chargers naar een record van 9-8 in zijn eerste seizoen en 10-7 vorig jaar. Hij was de defensieve coördinator van de Los Angeles Rams voordat hij hoofdtrainer van de Chargers werd.