Brandon Aiyuks vriendin Rochelle is op haar hoede voor bijgeloof waardoor de kansen van de 49ers tegen de Chiefs van Patrick Mahomes ontsporen

Brandon Aiyuk en de San Francisco 49ers gaan naar Super Bowl LVIII, en zijn vriendin Rochelle Searight zorgt ervoor dat niets hen in de weg staat om de Lombardi Trophy in de wacht te slepen.

In een recente video op TikTok zei Rochelle dat ze tot nu toe nooit bijgelovig was geweest. Blijkbaar ging ze een paar Nike-schoenen aantrekken en besefte ze dat ze Adidas-sokken had. Hoewel dat als een fashion faux pas wordt beschouwd, was Rochelle ook bang dat het pech zou zijn voor de 49ers.

‘Ik wist niet dat ik bijgelovig was totdat mijn man de Super Bowl bereikte. Het is voor ons geschreven, dus ik wist dat het niet zou gebeuren, maar jouw meisje loopt paranoïde rond.

Ze zei verder dat ze het gevoel heeft dat de San Francisco 49ers de Super Bowl zullen winnen, bijgeloof of niet, maar dat ze geen enkel risico gaat nemen.

De San Francisco 49ers overwonnen een achterstand van 17 punten in de eerste helft en versloegen de Detroit Lions met 34-31. Rochelle Searight deelde foto’s van de overwinning en het postgame-feest met Brandon Aiyuk en hun dierbaren op Instagram.

Brandon Aiyuk crediteert het lieveheersbeestje voor de touchdownvangst

Brandon Aiyuk maakte met nog zes minuten te gaan in het derde kwart een onmogelijke touchdown. Wat leek op een onderschepping door de Lions stuiterde en belandde terug in de handen van Brandon Aiyuk, die vervolgens een touchdown scoorde.

Die touchdown was het startschot voor de comeback van de San Francisco 49ers , wat leidde tot hun uiteindelijke overwinning op de conferentie. Na de wedstrijd vertelde de brede ontvanger aan Erin Andrews van Fox dat hij gelooft dat een lieveheersbeestje de eer was voor zijn touchdown en de overwinning van het team.

‘Voor de wedstrijd landde er een lieveheersbeestje op mijn schoen, en jullie weten allemaal wat dat betekent. Dus dat is alles wat ik kan zeggen, want ik weet het niet. Ik weet het niet. Gewoon veel geluk. God was vandaag met ons, geweldige overwinning, knallend spel, het is waanzinnig.

De San Francisco 49ers zullen hopen op het geluk van het lieveheersbeestje en elk ander bijgeloof dat het team kan opbrengen in de hoop de Kansas City Chiefs te verslaan .